Som cantant, compositora i intèrpret. Entenc la música des de prismes múltiples, i els meus focus són la recerca i l’experimentació. Escoltar com sona el món que m’envolta i prendre-ho com a punt de partida de la creació musical i sonora m’enamora. Això m’ha duit a treballar sovint en el món de les arts escèniques, sobretot amb artistes i companyies de dansa contemporània i de circ, ja sigui com a intèrpret, improvisadora o com a compositora d’espais sonors. Aquesta recerca en les frontisses dels llenguatges també batega quan cant. He treballat amb Andrés Lima, Lali Ayguadé, Hotel iocandi, Escarlata Circus, Magí Serra, Pep Tosar, Mariantònia Oliver, Res de Res & Joan Miquel Artigues,... i els darrers anys compartesc molta música amb Laia Vallès, amb qui tenim un duo de veu i electrònica. Compartesc música també sovint amb Santi Careta, Celeste Alías, Anna Subirana, Iago Aguado, Toni Vaquer, Lu Rois, Arnau Obiols,...

En els meus projectes discogràfics Folk Souvenir i Paradís (a duo amb Laia Vallès), el material sensible de la tradició ha estat el motor inspirador, juntament amb la improvisació, l'experimentació i la filosofia com a actitud vital i musical. 

He estudiat cant jazz al Conservatori del Liceu i al Souza Lima de São Paulo, gràcies a una beca AIE. Som llicenciada en Història de l'Art a la UAB. 

Discografia

Folk Sounvenir (Bubota Discos, 2016)

Premi Ciutat de Palma 2018

Premi Bartomeu Rosselló Pòrcel 2017

 

Paradís (Bubota Discos, 2020)

Premi Especial de la Crítica de la revista Enderrock 2020

Premi Ciutat de Palma Bonet de Santpere 2020
Premi Altaveu 2020

Així Deçà (Suralita Recol·leccions, 2021)